Comhem vs TV4

COMHEM sänder sen inatt inte längre TV4. De som bor i hus där man varken får ha egen kratta eller parabol får förlita sig på den distribution av TV kanaler som fastighetsägaren har valt, i många fall COMHEM.

TV4(Telia) tycker att COMHEM(Tele2) bara försöker skaffa sig lågt pris och långt avtal. COMHEM tycker att TV4 måste bevisa för alla att de inte är en strategisk bricka där Telia försöker skaffa sig ett nytt monopol när de blivit av med det gamla.

Tele2 tror att Telia bygger sitt nya monopol på innehåll, -du kan bara få TV4 av Telia. Tele2s försök att monopolisera kunderna genom att äga nätverket verkar vara mer förgängligt.

Detta kommer att synliggöra vädret av nät neutralitet, vilket är bra för oss konsumenter, inga bjässar(varken Telia eller Tele2) ska bestämma vad vi konsumerar på ett neutralt nätverk som internet. Låt innehållet vara konkurrensmedlet.

Publicerad av Framtiden är här!

Jag är övertygad om att framtiden blir bättre om vi bara tänker efter. Medgundare av 27M, före detta Nokia anställd, digitalTV veteran och teknikoptimist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: