Bättre med åren

Vi måste vänja oss vid att prylar vi köper, ändras över tid. I Tech-industrin är det högst normalt att det man köper vi ett tillfälle kommer att fortsätta transformeras efter inköpet.

Om man tänker sig en laptop som du köper. Under tiden du äger den installerar du nya funktioner på den. För att laptoppen ska kunna hantera nya applikationer som inte fanns vid inköpet uppdateras laptopens SW kontinuerligt. Således har ju Laptoppen faktiskt blivit bättre under tiden du har använt den. En del uppdateringar kanske till och med stoppar nya virusattacker.

Alla prylar används på olika sätt och olika användande har alla olika behov, så individuella anpassningar är faktiskt befogade. I en del fall är det faktiskt så många prylar av en viss typ som behöver samma anpassning, så att anpassningen borde vara en del av det som är likadant för alla prylar av den typen. Då inför man anpassningen till alla prylar av samma typ och vips så är det ingen ingen anpassning längre utan en del av en standardlösning. Då har ju det jag köpte blivit bättre än det var när jag köpte det.

Allt som består av både hård- och mjukvara samt har en nedladdnings funktion kommer att förbättras på detta sätt. Så i en nära framtid så kommer nog alla prylar bli bättre under tiden vi använder dem.

Publicerad av Framtiden är här!

Jag är övertygad om att framtiden blir bättre om vi bara tänker efter. Medgundare av 27M, före detta Nokia anställd, digitalTV veteran och teknikoptimist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: