Det verkliga målet

Vi har skjutdörrar hemma, detta ökar den användbara golvytan jämfört med traditionella slagdörrar. Det har dock lett till att våra toaletter saknar låsfunktion. Efter en lång tids grubblande hade mina tankar snöat in på ett hasplås á la utedass. Efter att ha lagt fram problembilden över en kopp kaffe så frågade min kompis om själva låsningen var problemet, eller om det var att någon ovetande kunde störta in när produktion pågick.

För om det var det senare, så kunde ju ett informations system kunna fungera. Jag trodde iallafall att det var det senare. Snabbt konstruerades ett informationssystem baserat på komponenter som fanns hemma hos min kompis. De använda komponenterna var: ett litet cykelbakljus och en krok för montering på vägg med dubbelhäftande tejp. Blinkande rött sken betyder -kom inte in produktion av vätska är på gång. Fast rött sken betyder – kom inte in produktion av fast materia pågår. Inget sken – kom in!

När man har vänner med förmåga att se det verkliga målet blir allt så mycket enklare!

Publicerad av Framtiden är här!

Jag är övertygad om att framtiden blir bättre om vi bara tänker efter. Medgundare av 27M, före detta Nokia anställd, digitalTV veteran och teknikoptimist

En tanke på “Det verkliga målet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: