Rädd?

I dessa virustider är det lätt att bli rädd, för ingen vill ju dö. Fast det är låg risk. Men egentligen är ju dödsrisken faktiskt 100%, alla ska vi ju dö någon gång, bara inte just nu.

Jag tycker att vi ska vara stolta över våra politiker som faktiskt lyssnar på expertisen och och inte faller till föga för dem som skriker högst och kräver att vi ska göra som alla andra. Att våga gå sin egen väg, inte göra som alla andra, kräver mod. Det är inte ofta man får chansen att känna så för sina politiker, bäst att ta chansen. Resultatet av vår politikers mod är bland annat att de givit oss som individer förtroendet att förvalta experternas råd.

Tyvärr klarar inte alla individer av att förvalta detta förtroende utan töjer eller rent av struntar i råden eftersom man inte inte kan få böter. Det kanske är så att dessa individer tror att de lever i ett mer auktoritärt samhälle än vi gör eller rent av önskar att de gjorde det.

Än så länge vet vi inte vad som är rätt väg, framtiden är osäker, det vill säga vi vet inte vad som är rätt eller fel.

Jag tror p¨å kunskap och individer. Så här långt passar våra myndigheters styre rätt bra in på min filosofi. Det kan lätt ändra sig baserat på ny kunskap, vår förmåga att leva upp till det förtroende vi fått och om våra politiker har fortsatt mod.

Publicerad av Framtiden är här!

Jag är övertygad om att framtiden blir bättre om vi bara tänker efter. Medgundare av 27M, före detta Nokia anställd, digitalTV veteran och teknikoptimist

En tanke på “Rädd?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: