Det kommer att gå fortare än du tror!

Ingen vill ju vara eftersläntrare. Nu börjar våra förebilder tro att det är de utsläpp som människan orsakat och orsakar som påverkar vårt klimat och då kommer de att välja minskade utsläpp före själviskhet som profil.

Idag finns det fortfarande många människor som inte tror att vi är orsaken till stigande temperaturer på vårt klot. Det finns även de som tror att den långsamma ökningen inte utgör ett problem och det är nog sant för många av oss mer välbeställda, men inte för alla. Jag tror att det är som vanligt, ju tidigare man fixar ett problem desto enklare är fixen. Jag tror att det blir tokdyrt att fixa problemet senare, inte bara ekonomiskt utan även emotionellt. Det kanske inte ens går att fixa senare.
Eftersom vi människor älskar att skjuta upp våra problem till morgondagen så är det handling som räknas. Ofta hänvisar vi till att detta inte är den bästa lösningen, för att inte behöva göra något.

Vi människor kommer att agera som våra förebilder, så om våra förebilder väljer att prioritera handlingar som gör framtiden bättre så kommer det här att gå bra.

Publicerad av Framtiden är här!

Jag är övertygad om att framtiden blir bättre om vi bara tänker efter. Medgundare av 27M, före detta Nokia anställd, digitalTV veteran och teknikoptimist

En tanke på “Det kommer att gå fortare än du tror!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: