En möjlighet!

Ibland, rätt ofta på sistone, så kan man tycka att bloggen bara handlar om miljö. Så är det nog, miljön vi lever i påverkar vad vi tänker på. Nyligen har COP 26 genomförts i Glasgow, en konferens som pressen veklingen tyckt om att skriva om, således innehåller bloggen mycket klimat. Snabbt klingar det mediala intresset av och klimatförändringen blir gårdagens news, men klimatförändringen fortsätter oavsett mediabevakning eller inte.

Det är nu, när rampljuset i Glasgow slocknat, som det verkliga arbetet börjar. Det är nu som vi individer verkligen måste göra vår del av jobbet, så att våra barn och barnbarn kan uppleva att den värld vi tillsammans går tillmötes faktiskt blir bättre än dagens.
Det är faktiskt helt fantastiskt vad vi individer kan åstadkomma genom att konsekvent välja bort produkter, tjänster och individer som förstör vår framtid. Det blir massor av avvägningar och kompromisser som vi måste göra för att vara sanna mot oss själva.
Jag tror faktiskt att vi inte behöver bli kommunister eller bakåtsträvare för att lämna en bättre värld till våra barn och barnbarn. Vi måste bara göra val som leder oss in i en bättre framtid. En framtid där nyproduktion inte förstör vår planet, där tillgången på energi inte används för att tvinga fram oönskat beteende och en framtid där råvarorna inte tar slut.

Välj det alternativ som du tror ger bäst framtid!

Publicerad av Framtiden är här!

Jag är övertygad om att framtiden blir bättre om vi bara tänker efter. Medgundare av 27M, före detta Nokia anställd, digitalTV veteran och teknikoptimist

En tanke på “En möjlighet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: