Det blir bara bättre!

Omikron sprider sig med en hastighet vi inte sett förut, men vi verkar inte bli så sjuka av den. Även expertisen verkar vara mer och mer övertygade om att det är så. Omikron har en enorm förmåga att smitta och kan därmed konkurrera ut de andra varianterna av covid viruset.
Så om vi inte blir så sjuka så behöver vi inte vara lika rädda för att bli smittade. De som kommer lida mest är journalisterna som får mindre att skriva om och våra myndigheter som får förlorar ytterligare ett inpiskningsverktyg.

Vårt köpbetende håller på att förändras, vi blir färre och färre som vill se att våra surt förvävade slantar berika dem som spelar med vår framtid genom att smutsa ner mer.

Det är ju visserligen ingen nyhet, men vi vill verkligen inte att de besparingar som vi sätter av för att användas i framtiden verkligen inte används för att förstöra vår framtid.

Vi går en framtid till mötes där vi är mindre rädda, där våra pengar används till mindre framtidsförstörande aktiviteter!

Det här kommer att gå bra, bara vi är beredda att göra jobbet för att göra framtiden bättre!

Publicerad av Framtiden är här!

Jag är övertygad om att framtiden blir bättre om vi bara tänker efter. Medgundare av 27M, före detta Nokia anställd, digitalTV veteran och teknikoptimist

2 reaktioner till “Det blir bara bättre!

 1. Hej Rickard,

  God fortsättning!

  Har du hört podden ”Techsplain”? Riktigt bra podd där de lyfter relevanta tekniska trender/issues. Börja gärna med avsnittet fr 1 december ”WTF är NFT?”

  Ha en fortsatt bra vecka

  //Lotta

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: