För en redaktion att medvetet sprida osanning kostar 8 mdr

Förutom att snuva oss på ett smaskigt domstolsdrama av episka mått har överenskommelsen mellan Fox och Dominion Voting Systems satt ett pris på att sprida osanning, 8 miljarder.

Att sprida information som man vet är osann har nu fått ett pris. Det gäller tydligen bara redaktioner, journalister och politiker. De får tydligen fortsätta att sprida osanningar. Som väl är så är detta inte riktigt sant. Just när det gäller politiker har vi ångervecka, det är ju bara det att det typ tar 4 år att hantera ärendet och vi får ju välja nya politiker var fjärde år. För att bli vald får man sprida vilka osanningar som helst, för efter valet behöver man ju inte leva upp till det man påstått. Dessutom har vi väljare glömt och förlåtit allt till nästa val. Journalisterna har det ännu bättre, de får fortsätta att sprida osanningar tills dess att de som har mest fördelar av deras osanningar sparkar dem.

Det är många som vill lura dej, var noga med att syna deras sanningar!

Publicerad av Framtiden är här!

Jag är övertygad om att framtiden blir bättre om vi bara tänker efter. Medgundare av 27M, före detta Nokia anställd, digitalTV veteran och teknikoptimist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: