Vem ska vi tro på

Påven ställer in gudstjänster som går emot lokala rekommendationer för att förhindra Covid-19 spridning. Rabbiner stänger synagogor för att minska spridningen. Även Imamer ber de troende att avstå från moskébesök.

Religiösa trossamfund, som oftast ligger bakom de mest rigida tankarna, uppdaterar sina tankegångar med de vetenskapliga råden för att minska smittospridningen.
Trossamfunden ber sina följare att avstå från att besöka sina bönelokaler för att minska smittspridningen. Tidigare har man alltid satt sin guds önskan om att man ska samlas i bönelokalen först, men så här i pandemitider så har man faktiskt lyssnat på vetenskapens idéer för att minska smittspridningen.

Att även trossamfunden lyssnar till vetenskapen för att minska smittspridningen är ett gott tecken för framtiden. Låt oss fortsätta att lyssna på vetenskapen, så kommer vi att kunna fortsätta att bygga en bättre värld.

Publicerad av Framtiden är här!

Jag är övertygad om att framtiden blir bättre om vi bara tänker efter. Medgundare av 27M, före detta Nokia anställd, digitalTV veteran och teknikoptimist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: